Leveranstider

På produkter där leveranstid anges så kommer vi alltid att reservera oss för eventuella förseningar, eller tidigare leveranser. Skulle det visa sig att varan är slut i lager hos oss samt vår leverantör och ej längre är möjlig att leverera, kommer vi behålla rätten att stryka den ifrån din order. Därefter görs prisavdrag för varans värde. Är dock varan tillfälligt slut och detta enbart innebär ett par dagars längre leveranstid informeras kunden om detta.

Skulle du vilja avbeställa en vara som är försenad, så är detta fullt möjligt fram till att varans frakthandling/Faktura skapats.

Leveranstider för specialanpassade produkter kan variera, kontakta oss för att få ett uppskattat leveransdatum.

Möbelbröderna friskriver sig från all ersättning till kund vad gäller leveransförseningar.

Notera att leveranstiderna kan bli fördröjda vid högtider, exempelvis jul och nyår.

Hemleverans

När dina varor körs ut, så kommer dom att levereras så nära din tomtgräns/första port som möjligt. Ingen uppbärning/Inbärning av varor ingår i fraktpriset. Notera att fraktbolaget inte kommer att ställa av dina varor utan att ha gjord en ID-kontroll, samt fått kvittensen påskriven.

Möbelbröderna har full rätt att avbryta en order ifall vår leverantör anser att vägen är oframkomlig.

Direktleverans ifrån leverantör

Ibland använder vi oss av direktleverans ifrån leverantör, detta för att snabbare kunna få ut kundens varor. Den uppskattade leveranstiden är densamma som för produkter som lagerförs av oss. Dessa produkter kan ta slut väldigt tvärt så vi ger inga garantier omatt produkterna finns på deras lager, dock informeras alltid kunden om detta.

Ej hämtad/mottagen försändelse

Kunden ansvarar för att lösa ut försändelsen inom de tidsangivelser som uppgetts på avi eller via telefonkontakt. Paket som inte tagits emot av kund kommer i retur till Möbelbröderna och vi kommer att debitera kund för frakt samt merarbete. Om du som kund valt hemleverans och vid leveranstillfälle inte finns tillgänglig att ta emot försändelsen trots överenskommelse gällande tid och plats, så kommer vi att debitera det som fraktbolaget kräver av oss i ersättning.